Morfondírozások

Nem mindennapi napló

Nem mindennapi napló

A country rabságában

2024. május 27. - Daddy21

 

Kb. két hónapja szinte csak countryzenét hallgatok. Nem is értem miért ilyen erős a bűvölet: Talán mert véletlenül futottam bele a neten – magyar rádióadókon nem hallani valamiért (tényleg, miért?) – és az újdonság varázsa tart még mindig? Vagy – ezek már nem igazán komoly magyarázatok – mert kb. 10 százaléknyi ír vér van bennem (egy amerikai labor szerint), és a country alapjaiban is ott van is az amerikai ír, skót bevándorlók zenei hagyománya, vagy/és mert vidéki vagyok, falusi, földművesek leszármazottja, és a country is az ő életérzésükből fakadt eredetileg – innen a neve is. Akárhogy is: Mindenkinek ajánlom, hogy tegyen egy próbát: Ha a YT-on, vagy a Spotify-on rákeres, az oldal ontani fogja a fülbemászó, remek country dalokat. (Több, mint két hónap után is találok minden nap néhány új kedvencet.)
És a kereskedelmi rádiók tulajdonosainak: Indítsanak egy tisztán country rádióállomást. Garantált a gyorsan felfutó, kiemelkedően nagy hallgatottság.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmindennapinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2818414819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása